Opleiding catwalk lopen

Catwalk lopen klinkt makkelijk in de oren, maar er komt een en ander bij kijken. Het is namelijk Belangrijk om een goede houding op de catwalk te lopen. daarbij is zelfvertrouwen een must! Catwalkmodellen zijn zich bewust van hun lichaamshouding en lichaamstaal. Zij stralen een grote hoeveelheid aan zelfvertrouwen uit tijdens tijdens het lopen van een modeshow op de catwalk of rumway. Wij leren onze kandidaten tijdens de catwalk training, om van uit hun innerlijke kracht te werken! De catwalk training is niet enkel bruikbaar voor het lopen van modeshows, maar vooral toegepast om het zelfvertrouwen van startende modellen te vergroten. Door deel te nemen aan deze training, wordt je bewust van jouw uitstraling en leer je om stevig in je schoenen te staan.

Wie ben ik

Ik ben Meghaen en ben begonnen bij Street-Models als klein meisje van 6 jaar waar ik mijn eerste modeshows liep, nu 16 jaar, en veel ervaring later, wil ik mijn kennis overbrengen aan nieuwe beginnende modellen, om zo hun droom te laten uitkomen.

Voor Meghaen  is de opleiding pas geslaagd wanneer het “model”  tevreden is en iets heeft bijgeleerd!

Bekijk hier een paar foto’s opleiding