Bestellen inkom kaarten “Try-Out Modeshow”

Inkom kaarten Try-Out modeshow kunnen hier besteld worden vanaf 29 januari 2023

Try-out modeshow zaterdag 1 april 20213 

Hier kan u uw inkom kaarten van de  Try-Out Modeshow  bestellen, wij vragen maar zoveel kaarten te bestellen voor de mensen die zeker aanwezig zullen zijn. De prijs van de inkom kaart (staanplaats) is tot 15 februari gratis omdat u reeds in het verleden kaarten had besteld of omdat deze in de prijs van de inschrijving er gratis bij zijn! (opgelet: de vorige kaarten ( tijdens de corona) zijn NIET meer geldig, u dient nieuwe te bestellen!)

U kan de kaarten voor uw vrienden, familie, of kennissen zelf bestellen en door geven / mailen, anders geef ze vandaag nog de link door waar ze zelf hun kaart kunnen bestellen

Aan de inkom kaarten is er ook een wedstrijd aan verbonden, de modellen die het meeste publiek meebrengt naar de modeshow, krijgt een GRATIS uitbreiding van portfolio op locatie, ter waarde van 1275 euro (volledig gratis). de mensen die van u gestuurd zijn, dient gewoon bij de bestelling de naam van het model (u dus) in te vullen!

OPGELET: De inkom kaarten twv 20 euro (nu gratis) zijn staanplaatsen!

  • Wenst u zitplaatsen aan tafel +8 euro / pers. (show duurt 4 uur)
  • Wenst u VIP plaatsen? ronde tafels aan de catwalk met bediening aan tafel +25 euro / pers. max 10 pers. aan tafel (VIP tafels beperkt)
  • U kan ook al drank & eet kaart bijbestellen, dan hoeft u op de dag van de show niet meer aan te schuiven voor drank & eet kaart! ( 10 euro / 4 consumptie)

De try-out Modeshow gaat door  in de Stadsfeestzaal in Aarschot, Demervalei 14, 3200 Aarschot
“Deuren open – 19.00 uur” “Begin show – 20.00 uur” “Einde show – 24.00 uur”

Bestel hier uw INKOM KAARTEN

.