Try-Out Modeshow

Hier kan u zich inschrijven voor de Try-Out Modeshow (examenshow)

Wij raden iedereen aan om hieraan deel te nemen, maar is uiteraard NIET verplicht! Het voordeel dat u heeft hieraan deel te nemen is, dat u een ervaring opdoet en dat er ook veel potentiële klanten aanwezig zijn tijdens deze show, die u kunnen boeken achteraf.

Om deel te kunnen nemen aan deze show, dient u uiteraard een contract te hebben bij Street-Models en een opleiding te hebben genoten!

U dient ook uiteraard een account te hebben aangemaakt en uw foto’s op de site te hebben staan! Staat u nog niet op onze nieuwe site zichtbaar gelieve dit dan vandaag nog te doen voor dat u zich inschrijft! Klik HIER en volgt de aangegeven stappen. (alleen dan kan u deel nemen) Voor de nieuwe  modellen die nog geen opleiding hebben gehad, mogen zich wel al inschrijven voor de modeshow!

De Try-out Modeshow gaat door op zaterdag 30 september 2023 in de stadsfeestzaal te Aarschot. Adres: Demervalei 14, 3200 Aarschot

Als u zich inschrijft voor de Try-Out Modeshow moet u 10  inkom kaarten  bestellen, dat kan HIER. 

De inkom kaarten kosten 28  euro, u mag zelf beslissen of u ze verkoopt of ze gratis weggeeft. Bijgevolg kan u kiezen of u op de dag van de Try-Out modeshow uw make-up en haren zelf te doen of dat u deze wenst te laten doen door een professionele make-up artiste (de prijs hiervoor is wel 40 euro voor make-up en de haren)

De oefenlessen zijn verplicht, indien u deelneemt aan de show! (de twee eerste oefendagen gaan door in Hulshout aan het kantoor) de laatste oefenles is een algemene repetitie en gaat door in de stadsfeestzaal in Aarschot!

U zal hiervoor 3 keer moeten  komen oefenen (20 euro / les). Van de hele show wordt er ook een gecodeerde film gemaakt (niet te kopieëren) die u kan kopen indien u wenst aan 48 euro op usb stick. omdat de voorbereiding van zo een groots opgezette show veel tijd, geld en organisatie in beslag neemt, vragen wij u ook vandaag nog in te schrijven in het onderstaande formulier! Mocht u interesse hebben, kan u ook compositiekaarten bestellen, dat zijn kaarten waar u alleen opstaat als model met uw foto’s, die worden gemakkelijk meegenomen door de klanten om u te boeken als model! Elk gerespecteerd model heeft dit, die kaarten heeft u altijd op zak, kunnen achtergelaten worden bij klanten, maar ook winkels enz… Zo maakt u zelf reclame voor uzelf. Verder dient u regelmatig te kijken op de site onder Try-Out modeshow, daar komt alle verder info en of eventuele veranderingen op!

Alles wat u kan bijbestellen zijn opties, u bent uiteraard niet verplicht iets aan te kopen wat u niet wilt! Wij geven u alleen de kans, voor wie wilt!

Omdat we begonnen zijn met de organisatie vragen wij u vandaag nog in te schrijven!

Inschrijven Try-Out Modeshow