modellen-platform

Welkom op onze modellenplatform, deze is enkel toegankelijk voor de ingeschreven modellen met een contract bij Street-Models
hier kan u als  ingeschreven model van street-models alles beheren.
Neemt deze pagina goed door, leest deze aandachtig en volg de aangegeven stappen, zo bent u helemaal in orde als model.
Alleen wie helemaal in orde is als model kan in aanmerking komen voor opdrachten!

Wat te doen nadat u ingeschreven bent?

Als eerst moet u een account aanmaken als model, dat doet u Hier u geeft al uw maten, de gevraagde gegevens en een foto in. (alleen als u een hoofdfoto ingeeft staat u op de site onder de modellen) Opgelet: u kan alleen foto’s ingeven als u een portfolio heeft laten maken door ons, u mag GEEN eigen foto’s ingeven! Indien u nog geen portfolio heeft aangemaakt, vul dan alleen al de verdere gegevens in)

Stap 2: 

U registreert uw opleiding onder registratie opleiding, u dient dan ook aanwezig te zijn op de dag van de opleiding en uur. Provinciebaan 3, 2235 Hulshout van 12.00 uur tot 15.00 uur. Komt zeker een kwartiertje vroeger, . Zo kan de choreograaf tijdig beginnen aan de opleiding.

Wat mag u verwachten tijdens de opleiding?

De opleiding wordt gegeven door actief model, het model brengt haar ervaring over aan de nieuwe modellen. U gaat defileer technieken aanleren enz…

Voor de opleiding doet u iets gemakkelijks aan en brengt u best een hakschoentje mee, make – up mag, maar is niet verplicht. Voorzie ook iets warm, de opleiding wordt soms buiten gegeven, breng ook een lunchpakket mee en iets om te drinken. Breng geen supporters mee (alleen bij minderjarige mag er iemand bij aanwezig zijn).

Stap 3:

U dient een afspraak te maken voor de aanmaak portfolio,  in onze online agenda. Dat mag nog voor de opleiding! regelmatig komen er daar nieuwe datums op mochten er geen datums meer vrij zijn of de openstaande datums u niet passen kijk dan later eens opnieuw. Max twee weken nadat uw portfolio is aangemaakt worden deze u toegestuurd via mail (WeTransfer) éénmaal uw foto’s ontvangen dient u deze direct op uw profiel te zetten. U logt in, ga rechtsboven op je naam en ga naar profiel bewerken en daar geeft u uw foto’s in. één hoofdfoto en 9 bij de galerij.

OPGELET: U dient de juiste formaat van foto’s in te geven (formaat van de portfolio, is juist), bekijk achteraf of de foto’s op uw profiel staan onder “modellen” en dit in juiste formaat, anders wordt uw profiel verwijderd! (Staan uw foto’s te klein, te groot of met boorden, dan wordt uw profiel verwijderd en bent u niet meer zichbaar voor de klanten)

DAN PAS BENT U ZICHTBAAR ONDER DE MODELLEN !

Stap 4:

De try-out modeshow (examenshow) wordt één keer per jaar gegeven, u krijgt zeker tijdig de datum, dit gaat altijd door op een zaterdag.

Verder kijkt u regelmatig naar lopende opdrachten / castings daar komen regelmatig de algemene opdrachten op en verder kijkt u ook regelmatig naar Nieuws / Belangrijke info modellen om op de hoogte te blijven van veranderingen, laatste nieuws, en algemene info van ons bureau.

Let wel op: wij communiceren alleen via mail, dus kijkt regelmatig uw mail na. Indien u met ons communiceert via sms, gelieve dan altijd uw naam en voornaam te vermelden, wij hebben meer dan 400 modellen in ons bestand, we kennen niet ieders nummer!

Nadat alles afgerond is, vragen wij dan ook dat u een recensie schrijft van wat u van de opleiding, aanmaak portfolio enz…. vond. dat kan u Hier doen. Zo hebben toekomstige modellen een beter beeld.