Reviews – alle

17 februari 2024

Het was een fijne fotoshoot met Tim als fotograaf

Rita V
12 februari 2024

Ging vlot en aangenaam fotograaf zeer lieve man ,

ze voorzien de nodige tijd .

foto’s zijn zeer mooi.

Monique Hertleer
29 januari 2024

Vandaag de opleiding gevolgd, Dit was een fijne ervaring, Daphne onze choreografe gaf heel goede instructies en had veel geduld met ons, Een vriendelijke toffe madam ☺️

Rita Vandermeiren
9 januari 2024

Geweldige ervaring met ook een top begeleiding die je in alles helpt!

Margaux
9 januari 2024

Portfolio foto’s zijn super mooi. Vriendelijke fotograaf, die je tips geeft voor een goede look. Make-up wordt ook heel mooi gedaan. Het is zeker aan te raden om mooie foto’s te laten maken, iedereen is heel vriendelijk. Ik ben super blij dat ik hieraan heb deelgenomen. Zeker een aanrader.

Linda Stoop
9 januari 2024

Het was een zeer aangename belevenis, alles verliep vlot en het was zeker tof om een make-up artiest aanwezig te hebben.

Maria
8 januari 2024

een super begeleiding en een fijne ervaring

karolien
7 januari 2024

leuke namiddag met leuke mensen

Erna
4 oktober 2023

Leuke ervaring. Goede begeleiding. Vriendelijke mensen…

Mooie zaal, prachtige try-out!!

Yasmine
4 oktober 2023

Heel toffe shoot, mooie foto’s

Super leuk om mee te doen met de modeshow

Céleste
3 oktober 2023

Top ervaring de try-out modeshow heeft mij heel veel bij geleerd en veel zelfvertrouwen gegeven. ook bedankt aan alle mensen van street-models ze zijn heel vriendelijk en heel behulpzaam bedankt voor alles !

Lisa-Maria
3 oktober 2023

De modeshow was top! Alles was in orde, heb er echt van genoten. Het was een zeer leerrijke ervaring.

Stéphanie De Schepper
3 oktober 2023

Fijne ervaring!

Ik genoot van zowel de shoot als try-out modeshow.

Ik had veel stress voordien, maar op de moment dat de show begon heb ik niet anders gedaan dan genoten.

Jorinde Malaise
3 oktober 2023

Leuke en fijne ervaring

Vanessa
3 oktober 2023

Leuke ervaring en toffe fotograaf die je op je gemak stelt tijdens de portfolio.

Alsook de modeshow heel aangename en toffe ervaring

Vanessa
3 oktober 2023

Leuke sfeer bij de portfolio, toffe fotograaf die je op je gemak stelt

De opleiding was intens, kort en krachtig… maar het resultaat mocht gezien worden… met dank aan de toffe vrouwen in het groepje waar ik mee mocht samen werken!

Inge C
3 oktober 2023

Omdat ik al een aantal jaren in de modellenindustrie zit, heb ik de kans gekregen om met verschillende mensen te werken. mijn ervaring heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. mijn ervaring omvat de volgende fotoshoot, catwalk, filmen, tv-promotie, optreden in film

Promise cliton
1 oktober 2023

Als klant ben ik komen kijken na een uitnodiging te hebben gekregen voor de modeshow van 30 september, ik had er mijn twijfel over, beginnende modellen wat gaat dat geven op een catwalk. Tot mijn grote verbazing als ik binnen kwam, een zeer mooi en professionele catwalk, zeer zeer mooi ingerichte zaal, je ziet dat er tijd ingestoken is geweest, ben al naar veel shows gaan kijken, maar dit, voor een show met beginnende modellen mocht er zeker zijn. Het niveau van velen modellen was zeer hoog, je ziet dat er tijd en moeite was ingestoken om het tot zo een hoog niveau te krikken. vele modellen gezien waar ik toch zou willen mee samenwerken in de toekomst als ik zelf een modeshow organiseer. De organisator van dit event verdient een pluim. en zeker tot binnenkort

Jullie
23 september 2023

Leuke ervaring vooral bij de try-out modeshow, ik raad dit iedereen aan.

Bianca Heeren
22 september 2023

Hele leuke en vriendelijke fotograaf en zeker voor kinderen…

Elouise
22 september 2023

Leuke sfeer tijdens try-out modeshow, en vriendelijke mensen

Jenthe Baeyens
21 september 2023

Leuke sfeer en vrindelijke mensen

Strisca
21 september 2023

De fotoshoot was leuk, de cameraman en de visagiste waren top!!!

De opleiding die het model gaf was leuk, ze gaf haar positieve vibes over op ons en bemoedigde ons in alles wat we deden top dame!!!

inge clauwers
21 september 2023

Leuke fotoshoot ,top,en de opleiding die het model gaf was zeker professioneel!

inge clauwers
21 september 2023

Heel fijn ervaring ´

De keyser maria
21 september 2023

heel fijne ervaring , de foto shoot was top ,TIM was super vriendelijk en de visagiste ook

bij ALAIN kan je ook terecht voor alles

gewoon top

fabi wouters
21 september 2023

Ik vond de fotoshoot zeer aangenaam, zeker met Tim, die een hele goeie fotograaf is, heb er echt van genoten!

Stéphanie De Schepper
21 september 2023

Een leuke ervaring

Svea
21 september 2023

Heel fijne ervaring met een mooie fotoshoot en een try-out modeshow!

Iryna
21 september 2023

Al een tijdje geleden dat ik me heb ingeschreven. Alles verliep heel correct. Goeie informatie, goeie opleiding, hele leuke try-outshow gehad. Al enkele opdrachten gehad. Maar nu al een hele tijd niets meer. Hopelijk word ik snel weer gecontacteerd.

Kim Bekaert
21 september 2023

Leuke ervaring, fijn team en zeer tevreden over opleiding en portfolio!

Ilona Santermans
21 september 2023

De foto shoot was top , Tim super vriendelijk je voelt je op je gemak ook de visagiste was zeer goed , een hele fijne beleving .

Smeets gerdy
20 september 2023

Zeer mooie foto’s en make up en Bedankt Tim voor de fijne shoot.

Görkem Cetinkaya
20 september 2023

Het was heel leuk met shoots.

Görkem Cetinkaya
20 september 2023

Ik voelde me op mijn gemak tijdens het maken van mijn allereerste portfolio.

Vandamme
20 september 2023

Tof

Joël
20 september 2023

De opleiding was tof om te doen.

Nerina
20 september 2023

De fotograaf en visagiste waren vriendelijke mensen.

ook tijdens de opleiding was het een vriendelijke dame.

Die veel uitleg gaf.

Kesoy Meuris
20 september 2023

Leuke ervaring, ontspannen sfeer. Ik vond echter dat de beslissingen te snel genomen moeten worden, geen tijd om dit met anderen te bespreken of voor jezelf alles op een rijtje te zetten

Yolanda Vande Broeck
20 september 2023

Een hele leuke shoot gehad. Echt mooi naturel opgemaakt. Fijne ervaring.

Feya Wouters
20 september 2023

Leuke sfeer, fijne ervaring. Zeer mooie foto’s.

Feya Wouters
20 september 2023

Fijne ervaring, zeer leuke en mooie foto’s.

Feya Wouters
20 september 2023

tijdens de shoot voelde ik mij op mijn gemak bij het maken van de foto’s dankzij de make up artist en fotograaf Tim dankjewel daarvoor!

Angélique Verbeke
20 september 2023

Heel fijne ervaring!

Dankjewel aan Tim voor de mooie foto’s 🙏🏻

Ook heel tevreden over de visagiste, een heel lieve dame.

Evi Goorts
20 september 2023

Leuke ervaring en een goede fotograaf!

DiyarSalih
20 september 2023

Nog even in beginstadium van alles

Dylan van reck
20 september 2023

Zeer fijne ervaring!

Ylana Wouters
20 september 2023

Leuke ervaring en mooi portfolio!

Charlie
20 september 2023

Zeer mooie foto’s en make up en haartjes in de punten verzorgd

Flore vervoort
20 september 2023

Bedankt Tim voor de fijne shoot.

Inge Vreys
20 september 2023

Fantastische ervaringen met een top team🙏🏻💕

Laura Jeger
20 september 2023

De test shoot was heel leuk, alsook de aanmaak van de portfolio.

Ingeschreven sinds mei, nog geen opdrachten gehad wat wel erg spijtig is…

Hopelijk na de try-out wel opdrachten..

yasmine
20 september 2023

Het maken van het portfolio en de try out mode show zijn leuke ervaringen. Je wordt goed geholpen door het Street model team.

Leuris Indira
20 september 2023

Hele fijne ervaringen en een leuke sfeer.

boterdaellm
20 september 2023

De fotograaf en visagiste waren vriendelijke mensen.

ook tijdens de opleiding was het een vriendelijke dame met kennis van het vak

Zori Van Eyndt
20 september 2023

Heel erg mooie foto’s van de foto shoot, met een geweldige visagiste en fotgraaf.

heel leuke ervaring om dit te doen. bedankt

Marielle
20 september 2023

Leuke shoot

WOLFS
14 september 2023

Ben langs geweest voor een gratis test-shoot, (mooie foto’s trouwens)

Na de vriendelijke ontvangst en de uitleg gekregen te hebben, heb ik besloten mijn kans te wagen en heb ik me ingeschreven, drie dagen later kon ik de opleiding al volgen.

De opleiding wordt gegeven door een heel sympathieke en vriendelijke dame die zeer geduldig alles stap voor stap uitlegde en voordeed, dit was echt een boost voor mijn zelfvertrouwen!

Mijn portfolio aanmaken was ook heel leuk, zeer aangename fotograaf en visagiste. Ik zag eruit als nooit er voren (make-up, haren alles was tot in de kleinste puntjes verzorg) zeer aangename en leuke sfeer, veel gelachen. Nu hopen dat ik in de smaak val en dat ik gevraagd word voor leuke shoots. voor mij een aanrader

Smulders Anita
1 november 2021

Bedankt Tim voor je vlotte, professionele en geduldige begeleiding bij de shoot. Heb me op geen enkel moment ongemakkelijk gevoeld . Super fotograaf ??

Brigitte Van Endert
1 november 2021

Bedankt aan de visagiste om het beste van mij in de verf te zetten, zodat ik kan schijnen in de spotlights. ? super madam !!

Brigitte Van Endert
1 november 2021

Bedankt Megan voor de leuke opleiding. Je geeft de mensen een boost door je positieve ingesteldheid. Jij doet je job vol overgave en flair en geeft dit ook door. Ik heb van de opleiding genoten. Was super !!! Dank je ?

Brigitte Van Endert
29 mei 2021

Vandaag de opleiding gedaan , was een heel leuke ervaring,….en de lieve dame die ons de pasjes heeft aangeleerd …dank u wel

smolders anita
25 april 2021

Leuke sfeer tijdens de portfolio shoot!

Fijne visagiste om mee te werken, alsook Tim als fotograaf. Ik kijk uit naar de toekomst bij jullie!

Smolders Charys