info ” model worden “

Wij maken van iedereen een pareltje tijdens de “aanmaak Portfolio” Onze visagiste doen wonderen
Foto’s voor en na make-up

Wilt u model  worden?  Hier bent u op uw plek!

Street Models  bied u de kans om uw droom om model te worden uit te laten komen en geven u de mogelijkheid om uzelf of uw kind  te presenteren aan serieuze opdrachtgevers en bedrijven  en daarbij ontdekt te worden.

Wij zoeken u!
Mannen – Vrouwen – tieners – kinderen – maatje meer – 50+
Voor brochure-, catalogus- en modefoto’s en reclames in Belgie. U bent tussen de 6 en 80 jaar oud, groot of klein, slank of mollig, jong of jong gebleven, aantrekkelijk, verzorgd of markant. De reclame heeft U nodig! In principe kan (bijna) elk mens met een goede uitstraling, met zelfbewustzijn en een verzorgd en sympathiek uiterlijk de mogelijkheid de wereld van mode en reclame binnen te treden, en kan model worden! Mensen denken steeds opnieuw dat ze te dik, te dun, te klein, te onaantrekkelijk, te oud of wat dan ook maar zijn om als fotomodel of reclamegezicht aan de bak te kunnen. De reclame heeft echter “Real People” in goed Nederlands “echte mensen” zoals jij en ik ontdekt. Voor ons maakt het niet uit, of u over de perfecte maten beschikt of innerlijke schoonheid bezit. Ongeacht welke confectiemaat en lichaamsgrootte. Alleen moed! Wellicht heeft de wereld van de mode en reclame u precies nodig.
Model worden is gemakkelijk combineerbaar met studies of werk en is een zeer goede bijverdienste!
Omdat u zelf kiest welke opdrachten u wel of niet doet, is model zijn gemakkelijk combineerbaar met je studies of werk, bovendien weet u ruim op voorhand wanneer er opdrachten zijn! U kiest er ook voor welke opdrachten u wel dan niet aanvaard, zo zijn er modellen die alleen fotoshoots, reclame  of catwalk doen, andere kiezen om beide te doen!
Street Models geeft u een “basis opleiding” van 3 uur.
Omdat de meeste beginnende modellen nog geen enkele ervaring heeft, kan u een basis opleiding volgen van 3 uur!
Deze opleiding gaat er voor zorgen dat u meer zelfvertrouwen gaat hebben, u krijgt de info wat elk model dient te weten voor hij/zij naar een “opdracht” gaat.
De opleiding bevat het leren stappen ( technieken ) op de catwalk, poseren voor fotoshoots. de opleiding wordt gegeven door ervaren modellen die jaren actief zijn in de modellenwereld. Nadat u de “basis” opleiding heeft afgerond, kan u deelnemen aan een “try-out modeshow” zodat u eens een modeshow in levende lijve heeft meegemaakt en een ervaring heeft opgedaan.
Deel uitmaken van Street Models

Trekt het modellenwerk je aan en zou je graag je eerste stappen hiervoor willen zetten, of heb je reeds ervaring maar ben je op zoek naar een nieuwe samenwerking, aarzel dan niet om je in te schrijven voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor.

Een model dient een  professionele portfolio te bezitten!
Een professionele “portfolio” is het visitekaartje van elk model!

Een portfolio is het visitekaartje van een model, laat deze NIET maken door een” plaatselijke fotograaf” want daar gaat u niet ver mee komen.
een portfolio wordt gemaakt door een “Modefotograaf”. U wordt opgemaakt in verschillende stijlen door een “professionele” make-up artieste en de haren worden verzorgd door een haar-styliste. De portfolio is een diversiteit van foto’s in verschillende stijlen.

Wij bij Street Models werken dan ook met ‘TOP” fotograven – Visagisten – Haar stylisten, enz… om uw “portfolio” tot een pronkstuk te maken waar u fier op kan zijn!

Wij bij Street Models zijn we dan ook gespecialiseerd in het aanmaken van uw portfolio

Wij hebben passie voor perfectie!

Wij zijn pas tevreden als het model 100% tevreden is !

Street Models zoekt

Mannen

Vrouwen

Kinderen

Mannen 50+

Vrouwen 50+

Maatje meer