Over ons

Missie

“Wij voorzien de zakelijke markt van gekwalificeerde dames en heren die een positieve bijdrage leveren aan een marketingcampagne of event.”

Onze talenten worden streng geselecteerd op ervaring, portfolio, looks, opleiding, karakter en persoonlijke eigenschappen. Pas wanneer het totaal plaatje klopt, nemen wij iemand op in ons bestand. Dit zorgt ervoor dat niet alleen wij maar ook jij werkt met de beste  modellen en hostessen. Wij doen dit om een fantastisch eindresultaat te behalen voor onze klanten. Ons doel is om jouw werk uithanden te nemen en ervoor te zorgen dat jouw winst en naamsbekendheid omhoog gaat.

Visie

“Een merk op een bijzondere manier onder de aandacht brengen bij de doelgroep en hierbij veel energie en creativiteit loslaten”

Wij profileren ons als een hardwerkende en creatieve partner. Bij Street-Models vinden wij het belangrijk dat iedere campagne uniek is waarbij het contactmoment tussen het merk en onze talenten centraal staat. Wij volgen dan ook iedere dag de laatste trends en ontwikkelingen om ervoor te zorgen dat onze klanten het meeste rendement kunnen behalen uit hun modeshow, campagne of event. Wij vinden het belangrijk dat jij succesvol bent!

Persoonlijk contact

In een wereld waar in veel geautomatiseerd is vinden wij bij Street-Models een persoonlijk contact ook belangrijk.  Een transparante manier van communicatie waarbij wij het belangrijk vinden dat jij jouw business doelen kan behalen. Daarom brainstormen wij ook graag met je mee om te kijken wat de mogelijkheden zijn en maken dan ook graag een opmaat gemaakt advies. Dit advies is geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. Wij vinden het belangrijk dat jij op de juiste manier geholpen wordt. Of dit nou met of zonder onze hulp is.

Een transparante manier van communicatie, waarbij elkaar helpen hoog in het vaandel staat!

“Met onze 20 jaar ervaring zijn wij één van de grote spelers op de markt in de wereld van, modellen en evenementen”