Modellenfiche

0 jaar
    
Extra informatie
Nog geen foto's beschikbaar...

Hoofdfoto

Foto opladen (U kan één hoofdfoto plaatsen, de foto wordt automatisch veranderd als u een nieuwe oplaadt.):


Galerij-foto's

Foto's voor galerij (U dient nog 9 foto’s op te laden):
Om uw foto’s in de galerij te veranderen, dient u eerst de foto’s verwijderen door op prullenmand te klikken, vervolgens kan u de foto’s toevoegen.
Let wel op! De foto’s die u oplaadt moeten van uw portfolio komen (gemaakt door street-Models)!

Profiel (Klik hier om uw gegevens te veranderen)

Klik op bovenstaande link om jouw profiel aan te passen. Vul je gegevens en foto's zo nauwkeurig mogelijk aan.

Modelfiches – Home

Welkom op uw persoonlijke modellenprofiel bij street-models. Hier kunt u als geregistreerd model alles beheren en up-to-date houden. Het is belangrijk om alle stappen op deze pagina zorgvuldig door te nemen en te volgen, zodat u volledig in orde bent als model en in aanmerking kunt komen voor opdrachten.

Na inschrijving is het belangrijk om uw opleiding te registreren en aanwezig te zijn op de aangegeven dag en tijd. Maak ook een afspraak voor de aanmaak van uw portfolio, dit kan zelfs voor de opleiding plaatsvinden. Nieuwe datums voor afspraken worden regelmatig toegevoegd, dus hou de pagina in de gaten.

Na het aanmaken van uw portfolio worden de foto’s binnen twee weken via mail naar u verzonden. Zorg ervoor dat u deze foto’s direct op uw profiel plaatst, samen met de juiste maten. Let op dat de foto’s het juiste formaat hebben en geen randen bevatten.

Houd ook de try-out modeshow en lopende opdrachten/castings in de gaten voor actuele informatie. Vergeet niet om regelmatig het nieuws en belangrijke informatie voor modellen te checken om op de hoogte te blijven van veranderingen en updates van ons bureau.

Het is belangrijk om altijd uw mail in de gaten te houden, aangezien wij alleen via dit kanaal communiceren. Bij sms-communicatie, vermeld altijd uw naam en voornaam. Voor vragen of berichten kunt u gebruik maken van de berichtknop, zodat uw gegevens automatisch worden weergegeven.

Na afronding van alle stappen, vragen wij u vriendelijk om een recensie te schrijven over uw ervaringen met de opleiding, portfolio-aanmaak, etc. Dit helpt toekomstige modellen beter inzicht te krijgen. Vergeet niet om deze pagina als favoriet op te slaan, aangezien dit uw persoonlijke profiel is waar alle informatie wordt bijgewerkt.

Modelfiches – Nieuws

Er is momenteel geen nieuws

Portfolio

Modelfiches – Portfolio home

Voordat u zich inschrijft voor het maken van uw portfolio, is het belangrijk dat u zich realiseert dat u hierin heeft geïnvesteerd en dat u er het beste uit wilt halen. Zorg ervoor dat u op tijd bent voor uw afspraak en dat u alles wat nodig is meebrengt, zoals gestreken outfits. Ter plaatse wordt u professioneel verzorgd, inclusief make-up en haarstyling.

Modelfiches – Portfolio

Neem beter teveel mee dan te weinig, als je speciale ideeën hebt laat dit dan op voorhand weten!
Zo kunnen we samen kijken of dit haalbaar is

 • Gewassen & gedroogd haar
 • Gewassen lichaam ( droge huid best even opleven met body lotion)
 • Proper gebit
 • Manicure & pedicure ( geen vuile nagels!)
 • Ontharing van lichaam ( benen, bikini lijn, oksels ) bij donkerharige mensen kan het nuttig zijn om armhaar te verwijderen.
 • Epileren van de wenkbrauwen 
 • Week voor de fotoshoot veel water drinken (goed voor huid)
 • Zorgen voor een egale huidskleur ( wel 2 dagen voor de shoot niet meer onder de zonnebank om te voorkomen dat huid rood gaat zien.

Dag van de fotoshoot:

 • Draag losse kleding (dit voorkomt indrukking van de huid)
 • Niet al te lang neerzitten (buik plooilijnen )
 • Kom zonder make- up naar de shoot 
 • Haar los ( geen rekjes of speltjes )
 • Een kunstwerk maak je ook op een wit doek 

Meebrengen:

 • 6 outfits ( badkledij, lingerie, avondkledij, stadskledij, retro,…)
 • Accessoires ( klemmetjes, bril, juwelen, schoenen, paraplu,…)
 • Handdoek
 • Bodylotion
 • Nagelknipper of vijl
 • Drankje (rietje) en lunchpakket
 • Tandenborstel en tandenpasta
Laden...

Van zodra de foto’s van uw portfolio geuploaded zijn, verschijnt er een knop 'download portfolio'. Gelieve deze binnen de 48 uur te downloaden, daarna worden ze definitief verwijderd.

Opleiding

Modelfiches – Opleiding home

Registratie voor de opleiding op de aangegeven datum is verplicht.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat u de opleiding op tijd bijwoont op de afgesproken locatie en tijdstip: Provinciebaan 3, 2235 Hulshout van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Zorg ervoor dat u op tijd aanwezig bent, zodat de choreograaf op tijd kan beginnen.

Laden...

Modelfiches – Info opleiding

De opleiding zal bestaan uit verschillende aspecten van het modellenwerk, zoals poseertechnieken, catwalktraining, houding en expressie. Het actief model zal haar kennis en ervaring delen met de nieuwe modellen, zodat zij zich kunnen ontwikkelen en groeien in het vak.

Tijdens de opleiding is het belangrijk om comfortabele kleding te dragen, zodat je vrij kunt bewegen en goed kunt oefenen met de verschillende technieken. Het is ook handig om een paar hakschoenen mee te nemen, zodat je alvast kunt wennen aan het lopen op hakken. Make-up is optioneel, maar mag natuurlijk altijd.

Het is verstandig om een lunchpakket en wat te drinken mee te nemen, zodat je tijdens de pauzes kunt eten en drinken en weer energie kunt opdoen voor de rest van de dag.

Het is belangrijk dat er geen supporters worden meegenomen naar de opleiding, tenzij het om minderjarigen gaat. In dat geval mag er één begeleider aanwezig zijn. Dit zorgt voor een professionele en geconcentreerde leeromgeving, waarin de modellen zich optimaal kunnen focussen op hun ontwikkeling en training.

Al met al belooft de opleiding een intensieve en leerzame ervaring te worden, waarin je veel zult leren en groeien als model. Het is een unieke kans om kennis te maken met het modellenwerk en jezelf te ontwikkelen tot een zelfverzekerde en vaardige professional in de fashion industrie.

Setcards

Modelfiches – Setcards intro

Een setcard is essentieel voor een model en dient als een soort visitekaartje. Het stelt opdrachtgevers in staat om in één oogopslag te zien wie je bent en welke ervaring je hebt. Het is daarom belangrijk dat je setcard er professioneel uitziet, omdat je een goede indruk wilt maken. Op een setcard van een model staat onder andere de mooiste foto’s uit je portfolio, je naam, maten en leeftijd. Het formaat van een setcard is meestal A5. Het is aan te raden dat elk model dat opdrachten wil doen een setcard bezit. Je kunt nu voordelig setcards bestellen via het tabblad ‘Setcards bestellen’. Vul het formulier in onder dit tabblad en laad je gewenste foto’s op onder het tabblad ‘foto’s aanleveren’, waarbij de hoofdfoto als eerste zal worden gebruikt.

Een goede setcard kan je helpen om op te vallen in de modellenwereld en meer opdrachten binnen te halen. Het is dus de moeite waard om te investeren in een professionele setcard die je kwaliteiten en ervaring op een aantrekkelijke manier laat zien. Met onze voordelige setcard-optie kun je gemakkelijk en snel je setcard laten maken en bestellen, zodat je direct klaar bent om nieuwe opdrachten aan te nemen.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog je setcard via ons platform, zodat je klaar bent om de modellenwereld te veroveren en je carrière naar een hoger niveau te tillen. Met een professionele setcard ben je goed voorbereid en maak je een goede eerste indruk op potentiële opdrachtgevers. Veel succes met je modellencarrière!

Als u setcards wilt bestellen, gelieve het formulier in te vullen onder het tabblad ‘Setcards bestellen’. Om foto’s aan te leveren, upload de gewenste foto’s onder het tabblad ‘Foto’s aanleveren’. Houd er rekening mee dat de hoofdfoto als eerste foto zal worden gebruikt!

Setcard-foto's aanleveren (Bekijk een voorbeeld van uw persoonlijke setcard nadat u de foto’s heeft ingevoegd bij 'Setcards voorbeeld/bestellen')

Nog geen foto beschikbaar...
Hoofdfoto (recto):

Nog geen foto beschikbaar...
Grote foto (verso):

Nog geen foto beschikbaar...
Kleine foto (links):

Nog geen foto beschikbaar...
Kleine foto (midden):

Nog geen foto beschikbaar...
Kleine foto (rechts):

U dient hier uw setcards te bestellen, deze worden binnen de 14 dagen geleverd.

setcard

Hidden
Naam(Vereist)
Hidden
Hidden
Betaalmethode*
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 
Try-Out Modeshow

Modelfiches – Try-out home

Als u besluit deel te nemen aan de Try-Out Modeshow, zult u niet alleen een onvergetelijke ervaring opdoen, maar ook de kans krijgen om uw netwerk uit te breiden en potentiële klanten te ontmoeten. Dit kan leiden tot boekingen en nieuwe kansen in de modewereld.

Het is belangrijk om te weten dat de Try-Out Modeshow een kostbare aangelegenheid is en speciaal wordt georganiseerd om u als model te promoten. Om deel te kunnen nemen zijn er wel enkele voorwaarden verbonden.

Zo is het bijvoorbeeld verplicht om 20 inkomkaarten aan te kopen en deze verder te verkopen aan vrienden en familie. Dit helpt niet alleen bij de financiering van de show, maar ook bij het vergroten van uw publiek.

Daarnaast zijn er nog 3 oefenlessen nodig om de choreografie voor de show in te studeren. Dit zorgt ervoor dat u tijdens de show kunt schitteren en zich zelfverzekerd voelt op het podium.

Na afloop van de show heeft u de mogelijkheid om een gecodeerde film en foto’s van de show te bestellen. Deze kunnen van pas komen bij het promoten van uzelf als model en het aantrekken van nieuwe opdrachten.

Tot slot bieden wij ook de optie om compositiekaarten te bestellen, waarop u als model wordt gepresenteerd. Deze kaarten zijn handig om bij u te hebben tijdens opdrachten en kunnen achtergelaten worden bij potentiële klanten.

Kortom, de Try-Out Modeshow biedt niet alleen een unieke kans om uzelf te presenteren, maar ook om uw carrière als model naar een hoger niveau te tillen. Wij hopen u dan ook te mogen verwelkomen op dit bijzondere evenement!

omdat de voorbereiding van zo een groots opgezette show veel tijd, geld en organisatie in beslag neemt, vragen wij u ook vandaag nog in te schrijven (plaatsen zijn beperkt)

Modelfiches – Datum

De Try-Out modeshow gaat door op  5 oktober 2024

Stadsfeestzaal Aarschot

Demervalei 14, 3200 Aarschot

Modelfiches – Praktische info

Modelfiches – Oefendagen

Oefenles 1

Zondag 10 maart 2024
van 12.00 uur tot 15.00 uur

Oefenles 2

Woensdag 20 maart 2024
van 13.00 uur tot 16.00 uur

Oefenles 3

zaterdag 23 maart 2024
van 13.00 uur tot 16.00 uur

Modelfiches – Bestellen kaarten

Klik op bovenstaande link om uw inkomkaarten te bestellen

Modelfiches – Sfeerbeelden try-out

Kijk hier de trailer van de vorige Try-Out Modeshow

boodschap modellen

Opdrachten

Modelfiches – Opdrachten home

In deze sectie worden algemene opdrachten weergegeven waarvoor u zich kunt inschrijven. Het merendeel van de opdrachten waarbij de opdrachtgevers al een model hebben gekozen, worden hier niet getoond. U kunt zich inschrijven voor lopende opdrachten en uw profiel wordt automatisch doorgestuurd bij inschrijving. U zult alleen bericht ontvangen als u is gekozen voor een specifieke opdracht waarvoor u zich heeft ingeschreven.

U krijgt alleen bericht als u voor de specifieke opdracht gekozen wordt waarvoor u ingeschreven heeft.

Modelfiches – Lopende opdrachten

Klik op een van de opdrachten om verder te gaan en meer info

10 Host / Hostessen

10 host / Hostessen te Aarschot

exclusieve Modeshow

exclusieve Modeshow te Leuven met verschillende winkels (vereiste modellen dienen al een modeshow gelopen te hebben)

Reklameshoot 23 februari 2024

voor een medisch bedrijf "Organon"

Reklameshoot 30 januari 2024

Opdracht voor "Imperial"

10 Host / Hostessen(terug naar overzicht)

Omschrijving:

Wij zijn op zoek naar 10 Host / Hostessen om te hosten op een modeshow te Aarschot op 23 maart 2024

aanvangsuur 19.00 uur tot 23.00 uurPlaats:
Datum en tijd: 23/03/2024 7:00 pm

Info modellen

Aantal mannen gezocht: 4 (leeftijd tussen min 16 jaar en jaar)
Aantal vrouwen gezocht: 6 (leeftijd tussen min 16 jaar en jaar)
Aantal kinderen gezocht: (leeftijd tussen en jaar)

De inschrijvingen voor deze opdracht lopen nog tot 29/02/2024 12:00 am.

exclusieve Modeshow(terug naar overzicht)

Omschrijving:

Modellen dienen al een modeshow gedaan te hebben, alleen inschrijven als u meegedaan heeft aan de examenshowPlaats: Leuven
Datum en tijd: 20/04/2024 12:00 am

Info modellen

Aantal mannen gezocht: 12 (leeftijd tussen 16 en 50 jaar)
Aantal vrouwen gezocht: 20 (leeftijd tussen 16 en 55 jaar)
Aantal kinderen gezocht: 14 (leeftijd tussen 3 en 14 jaar)

De inschrijvingen voor deze opdracht lopen nog tot 31/03/2024 12:00 am.

Reklameshoot 23 februari 2024(terug naar overzicht)

Omschrijving:

Voor een reklameshoot van het bedrijf “Organon” zoeken wij verschillende modellen.

Foto’s dienen voor een informatiebrochure die verdeeld worden bij dokters.

Het model mag niet werken voor een medisch concurrerend bedrijf en mag niet zwanger zijn, omdat het product gaat over een anticonceptiemiddel.Plaats: nog niet bekend
Datum en tijd: 23/02/2024 12:00 am

Info modellen

Aantal mannen gezocht: (leeftijd tussen en jaar)
Aantal vrouwen gezocht: 2 (leeftijd tussen 30 en 40 jaar)
Aantal kinderen gezocht: (leeftijd tussen en jaar)

De inschrijvingen voor deze opdracht lopen nog tot 05/01/2024 12:00 am.

Reklameshoot 30 januari 2024(terug naar overzicht)

Omschrijving:

Voor een opdracht van het merk”Imperial” (bakpoeder) zoeken wij “people ” modellen voor reclame shoot.

Modellen zijn reeds gekozen!

Robin T, Nerina R, en Ludovic GPlaats: antwerpen
Datum en tijd: 30/01/2024 12:00 am

Info modellen

Aantal mannen gezocht: 2 (leeftijd tussen 30 en 45 jaar)
Aantal vrouwen gezocht: 1 (leeftijd tussen 30 en 45 jaar)
Aantal kinderen gezocht: (leeftijd tussen en jaar)

De inschrijvingen voor deze opdracht lopen nog tot 05/01/2024 12:00 am.

Modelfiches – Uitgevoerde opdrachten

Er is momenteel geen nieuws

Reviews (schrijf een review in één van de categorieën)

Geen titel

Rated 0,0 out of 5
11 mei 2024

Op 28/04’24 de fotoshoot gevolgd met Tim als fotograaf.

Tijdens de shoot stelt hij je op je gemak zeker voor kinderen. Top! :)

Leuke sfeer met super vriendelijke mensen.

De Visagiste was super tof en ook heel vriendelijk.

Leuke ervaring! :)

Ouder Djenna

Geen titel

Rated 0,0 out of 5
3 mei 2024

Op 07/04’24 de opleiding gevolgd met Daphne de choreografe.

Zeer toffe en vriendelijke madam!

Stelt je op je gemak en zeker voor kinderen. :) Top!

Conclusie: Geweldige ervaring en veel bijgeleerd!

Ouder Djenna

Geen titel

Rated 0,0 out of 5
20 april 2024

veel bijgeleerd van een top model….alles word te goed uitgelegd

Rebeca Apetri

Geen titel

Rated 0,0 out of 5
24 maart 2024

Tim de beste fotograaf….tijdens de shoot hij heeft de beste foto’s gemaakt…ben nog steeds aan kijken hoe mooi zij zijn uitgekomen. Ik ben heel tevreden en ik kijk naar uit om meer met Tim en de krew te werken in toekomst.

Rebeca Apetri

Geen titel

Rated 0,0 out of 5
17 februari 2024

Het was een fijne fotoshoot met Tim als fotograaf

Rita V

Geen titel

Rated 0,0 out of 5
12 februari 2024

Ging vlot en aangenaam fotograaf zeer lieve man ,

ze voorzien de nodige tijd .

foto’s zijn zeer mooi.

Monique Hertleer

Geen titel

Rated 0,0 out of 5
29 januari 2024

Vandaag de opleiding gevolgd, Dit was een fijne ervaring, Daphne onze choreografe gaf heel goede instructies en had veel geduld met ons, Een vriendelijke toffe madam ☺️

Rita Vandermeiren

Geen titel

Rated 0,0 out of 5
9 januari 2024

Geweldige ervaring met ook een top begeleiding die je in alles helpt!

Margaux

Geen titel

Rated 0,0 out of 5
9 januari 2024

Portfolio foto’s zijn super mooi. Vriendelijke fotograaf, die je tips geeft voor een goede look. Make-up wordt ook heel mooi gedaan. Het is zeker aan te raden om mooie foto’s te laten maken, iedereen is heel vriendelijk. Ik ben super blij dat ik hieraan heb deelgenomen. Zeker een aanrader.

Linda Stoop

Geen titel

Rated 0,0 out of 5
9 januari 2024

Het was een zeer aangename belevenis, alles verliep vlot en het was zeker tof om een make-up artiest aanwezig te hebben.

Maria

Geen titel

Rated 0,0 out of 5
8 januari 2024

een super begeleiding en een fijne ervaring

karolien

Geen titel

Rated 0,0 out of 5
7 januari 2024

leuke namiddag met leuke mensen

Erna

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
4 oktober 2023

Leuke ervaring. Goede begeleiding. Vriendelijke mensen…

Mooie zaal, prachtige try-out!!

Yasmine

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
4 oktober 2023

Heel toffe shoot, mooie foto’s

Super leuk om mee te doen met de modeshow

Céleste

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
3 oktober 2023

Top ervaring de try-out modeshow heeft mij heel veel bij geleerd en veel zelfvertrouwen gegeven. ook bedankt aan alle mensen van street-models ze zijn heel vriendelijk en heel behulpzaam bedankt voor alles !

Lisa-Maria

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
3 oktober 2023

De modeshow was top! Alles was in orde, heb er echt van genoten. Het was een zeer leerrijke ervaring.

Stéphanie De Schepper

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
3 oktober 2023

Fijne ervaring!

Ik genoot van zowel de shoot als try-out modeshow.

Ik had veel stress voordien, maar op de moment dat de show begon heb ik niet anders gedaan dan genoten.

Jorinde Malaise

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
3 oktober 2023

Leuke en fijne ervaring

Vanessa

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
3 oktober 2023

Leuke ervaring en toffe fotograaf die je op je gemak stelt tijdens de portfolio.

Alsook de modeshow heel aangename en toffe ervaring

Vanessa

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
3 oktober 2023

Leuke sfeer bij de portfolio, toffe fotograaf die je op je gemak stelt

De opleiding was intens, kort en krachtig… maar het resultaat mocht gezien worden… met dank aan de toffe vrouwen in het groepje waar ik mee mocht samen werken!

Inge C

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
3 oktober 2023

Omdat ik al een aantal jaren in de modellenindustrie zit, heb ik de kans gekregen om met verschillende mensen te werken. mijn ervaring heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. mijn ervaring omvat de volgende fotoshoot, catwalk, filmen, tv-promotie, optreden in film

Promise cliton

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
1 oktober 2023

Als klant ben ik komen kijken na een uitnodiging te hebben gekregen voor de modeshow van 30 september, ik had er mijn twijfel over, beginnende modellen wat gaat dat geven op een catwalk. Tot mijn grote verbazing als ik binnen kwam, een zeer mooi en professionele catwalk, zeer zeer mooi ingerichte zaal, je ziet dat er tijd ingestoken is geweest, ben al naar veel shows gaan kijken, maar dit, voor een show met beginnende modellen mocht er zeker zijn. Het niveau van velen modellen was zeer hoog, je ziet dat er tijd en moeite was ingestoken om het tot zo een hoog niveau te krikken. vele modellen gezien waar ik toch zou willen mee samenwerken in de toekomst als ik zelf een modeshow organiseer. De organisator van dit event verdient een pluim. en zeker tot binnenkort

Jullie

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
23 september 2023

Leuke ervaring vooral bij de try-out modeshow, ik raad dit iedereen aan.

Bianca Heeren

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
22 september 2023

Hele leuke en vriendelijke fotograaf en zeker voor kinderen…

Elouise

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
22 september 2023

Leuke sfeer tijdens try-out modeshow, en vriendelijke mensen

Jenthe Baeyens

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Leuke sfeer en vrindelijke mensen

Strisca

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

De fotoshoot was leuk, de cameraman en de visagiste waren top!!!

De opleiding die het model gaf was leuk, ze gaf haar positieve vibes over op ons en bemoedigde ons in alles wat we deden top dame!!!

inge clauwers

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Leuke fotoshoot ,top,en de opleiding die het model gaf was zeker professioneel!

inge clauwers

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Heel fijn ervaring ´

De keyser maria

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

heel fijne ervaring , de foto shoot was top ,TIM was super vriendelijk en de visagiste ook

bij ALAIN kan je ook terecht voor alles

gewoon top

fabi wouters

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Ik vond de fotoshoot zeer aangenaam, zeker met Tim, die een hele goeie fotograaf is, heb er echt van genoten!

Stéphanie De Schepper

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Een leuke ervaring

Svea

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Heel fijne ervaring met een mooie fotoshoot en een try-out modeshow!

Iryna

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Al een tijdje geleden dat ik me heb ingeschreven. Alles verliep heel correct. Goeie informatie, goeie opleiding, hele leuke try-outshow gehad. Al enkele opdrachten gehad. Maar nu al een hele tijd niets meer. Hopelijk word ik snel weer gecontacteerd.

Kim Bekaert

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Leuke ervaring, fijn team en zeer tevreden over opleiding en portfolio!

Ilona Santermans

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

De foto shoot was top , Tim super vriendelijk je voelt je op je gemak ook de visagiste was zeer goed , een hele fijne beleving .

Smeets gerdy

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Zeer mooie foto’s en make up en Bedankt Tim voor de fijne shoot.

Görkem Cetinkaya

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Het was heel leuk met shoots.

Görkem Cetinkaya

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Ik voelde me op mijn gemak tijdens het maken van mijn allereerste portfolio.

Vandamme

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Tof

Joël

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

De opleiding was tof om te doen.

Nerina

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

De fotograaf en visagiste waren vriendelijke mensen.

ook tijdens de opleiding was het een vriendelijke dame.

Die veel uitleg gaf.

Kesoy Meuris

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Leuke ervaring, ontspannen sfeer. Ik vond echter dat de beslissingen te snel genomen moeten worden, geen tijd om dit met anderen te bespreken of voor jezelf alles op een rijtje te zetten

Yolanda Vande Broeck

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Een hele leuke shoot gehad. Echt mooi naturel opgemaakt. Fijne ervaring.

Feya Wouters

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Leuke sfeer, fijne ervaring. Zeer mooie foto’s.

Feya Wouters

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Fijne ervaring, zeer leuke en mooie foto’s.

Feya Wouters

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

tijdens de shoot voelde ik mij op mijn gemak bij het maken van de foto’s dankzij de make up artist en fotograaf Tim dankjewel daarvoor!

Angélique Verbeke

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Heel fijne ervaring!

Dankjewel aan Tim voor de mooie foto’s 🙏🏻

Ook heel tevreden over de visagiste, een heel lieve dame.

Evi Goorts

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Leuke ervaring en een goede fotograaf!

DiyarSalih

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Nog even in beginstadium van alles

Dylan van reck

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Zeer fijne ervaring!

Ylana Wouters

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Leuke ervaring en mooi portfolio!

Charlie

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Zeer mooie foto’s en make up en haartjes in de punten verzorgd

Flore vervoort

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Bedankt Tim voor de fijne shoot.

Inge Vreys

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Fantastische ervaringen met een top team🙏🏻💕

Laura Jeger

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

De test shoot was heel leuk, alsook de aanmaak van de portfolio.

Ingeschreven sinds mei, nog geen opdrachten gehad wat wel erg spijtig is…

Hopelijk na de try-out wel opdrachten..

yasmine

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Het maken van het portfolio en de try out mode show zijn leuke ervaringen. Je wordt goed geholpen door het Street model team.

Leuris Indira

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Hele fijne ervaringen en een leuke sfeer.

boterdaellm

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

De fotograaf en visagiste waren vriendelijke mensen.

ook tijdens de opleiding was het een vriendelijke dame met kennis van het vak

Zori Van Eyndt

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Heel erg mooie foto’s van de foto shoot, met een geweldige visagiste en fotgraaf.

heel leuke ervaring om dit te doen. bedankt

Marielle

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Leuke shoot

WOLFS

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
14 september 2023

Ben langs geweest voor een gratis test-shoot, (mooie foto’s trouwens)

Na de vriendelijke ontvangst en de uitleg gekregen te hebben, heb ik besloten mijn kans te wagen en heb ik me ingeschreven, drie dagen later kon ik de opleiding al volgen.

De opleiding wordt gegeven door een heel sympathieke en vriendelijke dame die zeer geduldig alles stap voor stap uitlegde en voordeed, dit was echt een boost voor mijn zelfvertrouwen!

Mijn portfolio aanmaken was ook heel leuk, zeer aangename fotograaf en visagiste. Ik zag eruit als nooit er voren (make-up, haren alles was tot in de kleinste puntjes verzorg) zeer aangename en leuke sfeer, veel gelachen. Nu hopen dat ik in de smaak val en dat ik gevraagd word voor leuke shoots. voor mij een aanrader

Smulders Anita

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
1 november 2021

Bedankt Tim voor je vlotte, professionele en geduldige begeleiding bij de shoot. Heb me op geen enkel moment ongemakkelijk gevoeld . Super fotograaf ??

Brigitte Van Endert

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
1 november 2021

Bedankt aan de visagiste om het beste van mij in de verf te zetten, zodat ik kan schijnen in de spotlights. ? super madam !!

Brigitte Van Endert

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
1 november 2021

Bedankt Megan voor de leuke opleiding. Je geeft de mensen een boost door je positieve ingesteldheid. Jij doet je job vol overgave en flair en geeft dit ook door. Ik heb van de opleiding genoten. Was super !!! Dank je ?

Brigitte Van Endert

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
29 mei 2021

Vandaag de opleiding gedaan , was een heel leuke ervaring,….en de lieve dame die ons de pasjes heeft aangeleerd …dank u wel

smolders anita

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
25 april 2021

Leuke sfeer tijdens de portfolio shoot!

Fijne visagiste om mee te werken, alsook Tim als fotograaf. Ik kijk uit naar de toekomst bij jullie!

Smolders Charys

Modelfiches – Onderste pagina