Een setcard is essentieel voor een model en dient als een soort visitekaartje. Het stelt opdrachtgevers in staat om in één oogopslag te zien wie je bent en welke ervaring je hebt. Het is daarom belangrijk dat je setcard er professioneel uitziet, omdat je een goede indruk wilt maken. Op een setcard van een model staat onder andere de mooiste foto’s uit je portfolio, je naam, maten en leeftijd. Het formaat van een setcard is meestal A5. Het is aan te raden dat elk model dat opdrachten wil doen een setcard bezit. Je kunt nu voordelig setcards bestellen via het tabblad ‘Setcards bestellen’. Vul het formulier in onder dit tabblad en laad je gewenste foto’s op onder het tabblad ‘foto’s aanleveren’, waarbij de hoofdfoto als eerste zal worden gebruikt.

Een goede setcard kan je helpen om op te vallen in de modellenwereld en meer opdrachten binnen te halen. Het is dus de moeite waard om te investeren in een professionele setcard die je kwaliteiten en ervaring op een aantrekkelijke manier laat zien. Met onze voordelige setcard-optie kun je gemakkelijk en snel je setcard laten maken en bestellen, zodat je direct klaar bent om nieuwe opdrachten aan te nemen.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog je setcard via ons platform, zodat je klaar bent om de modellenwereld te veroveren en je carrière naar een hoger niveau te tillen. Met een professionele setcard ben je goed voorbereid en maak je een goede eerste indruk op potentiële opdrachtgevers. Veel succes met je modellencarrière!

Als u setcards wilt bestellen, gelieve het formulier in te vullen onder het tabblad ‘Setcards bestellen’. Om foto’s aan te leveren, upload de gewenste foto’s onder het tabblad ‘Foto’s aanleveren’. Houd er rekening mee dat de hoofdfoto als eerste foto zal worden gebruikt!