Als u besluit deel te nemen aan de Try-Out Modeshow, zult u niet alleen een onvergetelijke ervaring opdoen, maar ook de kans krijgen om uw netwerk uit te breiden en potentiële klanten te ontmoeten. Dit kan leiden tot boekingen en nieuwe kansen in de modewereld.

Het is belangrijk om te weten dat de Try-Out Modeshow een kostbare aangelegenheid is en speciaal wordt georganiseerd om u als model te promoten. Om deel te kunnen nemen zijn er wel enkele voorwaarden verbonden.

Zo is het bijvoorbeeld verplicht om 20 inkomkaarten aan te kopen en deze verder te verkopen aan vrienden en familie. Dit helpt niet alleen bij de financiering van de show, maar ook bij het vergroten van uw publiek.

Daarnaast zijn er nog 3 oefenlessen nodig om de choreografie voor de show in te studeren. Dit zorgt ervoor dat u tijdens de show kunt schitteren en zich zelfverzekerd voelt op het podium.

Na afloop van de show heeft u de mogelijkheid om een gecodeerde film en foto’s van de show te bestellen. Deze kunnen van pas komen bij het promoten van uzelf als model en het aantrekken van nieuwe opdrachten.

Tot slot bieden wij ook de optie om compositiekaarten te bestellen, waarop u als model wordt gepresenteerd. Deze kaarten zijn handig om bij u te hebben tijdens opdrachten en kunnen achtergelaten worden bij potentiële klanten.

Kortom, de Try-Out Modeshow biedt niet alleen een unieke kans om uzelf te presenteren, maar ook om uw carrière als model naar een hoger niveau te tillen. Wij hopen u dan ook te mogen verwelkomen op dit bijzondere evenement!

omdat de voorbereiding van zo een groots opgezette show veel tijd, geld en organisatie in beslag neemt, vragen wij u ook vandaag nog in te schrijven (plaatsen zijn beperkt)