Hier kan u zich inschrijven voor de Try-Out Modeshow (examenshow)

Wij raden iedereen aan om hieraan deel te nemen, maar is uiteraard NIET verplicht!

Het voordeel dat u heeft hieraan deel te nemen is, dat u een ervaring opdoet en dat er ook veel potentiële klanten aanwezig zijn tijdens deze show, die u kunnen boeken achteraf.

Omdat deze show zeer duur is in opzet en deze uitsluitend voor de modellen georganiseerd word om u te promoten naar de klanten toe, zijn er bepaalde voorwaarden verbonden om te kunnen deelnemen.

  • U dient 20 inkom kaarten aan te kopen (worden geen uitzonderingen toegestaan) om verder te verkopen aan vrienden, familie, enz… De inkom kaarten kosten 12  euro.
  • U dient naar aanleiding van de Try-Out nog 3 oefenlessen te volgen, dit om de choreografie in te studeren voor de show.
  • Van de hele show wordt er ook een gecodeerde film gemaakt en foto’s die u kan bijbestellen
  • Mocht u interesse hebben, kan u ook compositiekaarten bestellen, dat zijn kaarten waar u alleen opstaat als model met uw foto’s, die worden gemakkelijk meegenomen door de klanten om u te boeken als model! Elk gerespecteerd model heeft dit, die kaarten heeft u altijd op zak, kunnen achtergelaten worden bij klanten, maar ook winkels enz… Zo maakt u reclame voor uzelf.

omdat de voorbereiding van zo een groots opgezette show veel tijd, geld en organisatie in beslag neemt, vragen wij u ook vandaag nog in te schrijven (plaatsen zijn beperkt)