Welkom op uw persoonlijke modellenprofiel bij street-models. Hier kunt u als geregistreerd model alles beheren en up-to-date houden. Het is belangrijk om alle stappen op deze pagina zorgvuldig door te nemen en te volgen, zodat u volledig in orde bent als model en in aanmerking kunt komen voor opdrachten.

Na inschrijving is het belangrijk om uw opleiding te registreren en aanwezig te zijn op de aangegeven dag en tijd. Maak ook een afspraak voor de aanmaak van uw portfolio, dit kan zelfs voor de opleiding plaatsvinden. Nieuwe datums voor afspraken worden regelmatig toegevoegd, dus hou de pagina in de gaten.

Na het aanmaken van uw portfolio worden de foto’s binnen twee weken via mail naar u verzonden. Zorg ervoor dat u deze foto’s direct op uw profiel plaatst, samen met de juiste maten. Let op dat de foto’s het juiste formaat hebben en geen randen bevatten.

Houd ook de try-out modeshow en lopende opdrachten/castings in de gaten voor actuele informatie. Vergeet niet om regelmatig het nieuws en belangrijke informatie voor modellen te checken om op de hoogte te blijven van veranderingen en updates van ons bureau.

Het is belangrijk om altijd uw mail in de gaten te houden, aangezien wij alleen via dit kanaal communiceren. Bij sms-communicatie, vermeld altijd uw naam en voornaam. Voor vragen of berichten kunt u gebruik maken van de berichtknop, zodat uw gegevens automatisch worden weergegeven.

Na afronding van alle stappen, vragen wij u vriendelijk om een recensie te schrijven over uw ervaringen met de opleiding, portfolio-aanmaak, etc. Dit helpt toekomstige modellen beter inzicht te krijgen. Vergeet niet om deze pagina als favoriet op te slaan, aangezien dit uw persoonlijke profiel is waar alle informatie wordt bijgewerkt.