De opleiding zal bestaan uit verschillende aspecten van het modellenwerk, zoals poseertechnieken, catwalktraining, houding en expressie. Het actief model zal haar kennis en ervaring delen met de nieuwe modellen, zodat zij zich kunnen ontwikkelen en groeien in het vak.

Tijdens de opleiding is het belangrijk om comfortabele kleding te dragen, zodat je vrij kunt bewegen en goed kunt oefenen met de verschillende technieken. Het is ook handig om een paar hakschoenen mee te nemen, zodat je alvast kunt wennen aan het lopen op hakken. Make-up is optioneel, maar mag natuurlijk altijd.

Het is verstandig om een lunchpakket en wat te drinken mee te nemen, zodat je tijdens de pauzes kunt eten en drinken en weer energie kunt opdoen voor de rest van de dag.

Het is belangrijk dat er geen supporters worden meegenomen naar de opleiding, tenzij het om minderjarigen gaat. In dat geval mag er één begeleider aanwezig zijn. Dit zorgt voor een professionele en geconcentreerde leeromgeving, waarin de modellen zich optimaal kunnen focussen op hun ontwikkeling en training.

Al met al belooft de opleiding een intensieve en leerzame ervaring te worden, waarin je veel zult leren en groeien als model. Het is een unieke kans om kennis te maken met het modellenwerk en jezelf te ontwikkelen tot een zelfverzekerde en vaardige professional in de fashion industrie.